Bitcoins aanschaffen met iDEAL

Veel mensen schaffen Bitcoins aan. Binnen Nederland is het natuurlijk fijn om dit snel te doen via iDEAL. In dit artikel bekijken we hoe je binnen enkele seconden één of meer Bitcoins kunt kopen door gebruik te maken van het bekende iDeal.

Waar kan je Bitcoins kopen met iDEAL?

Bitvavo

De eerste aanbieder alwaar je Bitcoins kunt kopen met iDEAl is Bitvavo. Bij Bitvavo kan je zonder technische kennis eenvoudig digitale valuta kopen. Hierbij is het mogelijk om naast de Bitcoin ook verschillende andere cryptocurrencies te kopen: denk hierbij bijvoorbeeld aan de Litecoin, Ethereum en Ripple. Naast iDEAL is het ook mogelijk om de Bitcoins aan te schaffen door middel van een bankoverschrijving.

Het kopen van Bitcoins met Bitvavo verloopt via drie eenvoudige stappen:

  1. Maak een gratis account aan op Bitvavo
  2. Stort saldo op je account via bijvoorbeeld iDEAL
  3. Koop direct de crypto die je wilt via het paneel

Bij Bitvavo staat veiligheid hoog in het vaandel. Wanneer je Bitcoins koopt, worden deze opgeslagen in zogenaamde cold wallets. Dit betekent dat de apparaten niet zijn aangesloten op het internet. Hierdoor kunnen hackers niet eenvoudig stiekem je Bitcoins stelen. Bij Bitvavo is het daarnaast mogelijk om eenvoudig Bitcoins te kopen via je mobiele telefoon.

Bitvavo

BTCdirect

Een andere bekende partij alwaar je eenvoudig Bitcoins kunt aanschaffen via iDEAL is BTCdirect. Bij BTCdirect kan je handelen in de meest populaire cryptocurrencies: Bitcoins, Ehtereum en Litecoin. Kleine spelers zijn helemaal welkom, aangezien het al mogelijk is om Bitcoins te kopen vanaf een bedrag van €10. Je krijgt dan een klein deel van één Bitcoin.

Nieuwe accounts worden bij BTCdirect direct geactiveerd. Je kan dus snel aan de slag met het aanschaffen en verkopen van Bitcoins. Beginners worden bij BTCdirect op gang geholpen door middel van uitgebreide instructievideos. Ook is het mogelijk om gebruik te maken van de ondersteuning via chat, telefoon en mail. Grotere klanten ontvangen een mooie korting op grote orders (vanaf €25.000).

Klik hier om Bitcoins aan te schaffen via BTCdirect >>

BTCdirect

Litebit

Litebit is een wat meer geavanceerde aanbieder van Bitcoins. Bij Litebit is het namelijk mogelijk om meer dan 30 verschillende cryptocurrencies direct aan te schaffen. Ook bij Litebit betaal je eenvoudig via bijvoorbeeld iDEAL. Het geld wat je stort wordt omgezet in zogenaamde credits. Met deze ciredits kan je vervolgens met een druk op je muis Bitcoins of andere cryptovaluta aanschaffen.

Klik hier om een account te openen bij Litebit >>